knoddenoknyttet.se

Skicka present

Du kan skicka presenter till dina nära och kära direkt från knoddenoknyttet. Vi slår in ditt paket, skriver gratulationskort och skickar presenten dit du önskar.

Så här gör du
Välj presentinslaget i kassan. Skriv ditt meddelande som du vill att vi ska skriva på kortet i "Lägg till ett meddelande till din order". Fyll i önskad leveransadress. Gå vidare till betalning. Observera att för leverans till annan person än dig själv kan du INTE välja faktura betalning då leveransadressen måste vara densamma som din folkbokförda adress.Vi erbjuder istället förskottsinbetalning som betalningsalternativ eller betalning via Paypal. Sedan är allt klappat och klart.

Ange gärna i meddelandet om det är till en pojke eller flicka samt om det gäller dop, nyfödd, födelsedag (ange ålder) eller present av annat slag. Det går utmärkt att meddela annat än det som ska stå på gratulationskortet i meddelandet.

Det kostar fn 25 kr att få paketet inslaget och skickad till annan adress. I priset ingår presentpapper, gratulationskort och presentband.

Tillverkare